¤¤ WINALITE ¤¤ - Anionos termékek

Egyedülálló anionos termékek a szépségért és egészségért

Mi a TURMALIN?


TURMALIN

Kristályos ásványi anyag. Igen bonyolult összetételű szilikátféleség. Előfordulási formáiban változatos, legkevesebb 14 összetevő alkotja, de inkább több.

Megnevezése: szingaléz eredetű szó, többszínű követ jelent.

A kristály-gyógyászatban a beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat, aktivizálja a bioenergiáinkat, inspirál.

A szív csakra köve. Már az ókorban is különleges kristálynak tartották. A XVII. Században pedig a bölcsesség szimbólumának tekintették. Az arab hagyományok szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet és megóvja a lelket a félelemtől.

A holisztikus gyógyítók a turmalint tartják a gyógyító ásványok királyának!
A turmalin kristály

A turmalin egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét. 1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elektródaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat. Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek, 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól. Áramot termel. Mindezek mellett csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja bőrét és szervezetét. Mindezt teljesen természetes úton.A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel, amivel a víz rendelkezik. A turmalin az elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.


Az alábbi, egészségre kifejtett pozitív hatásait mutatták ki:

Immunrendszer-erősítés:

fokozza az interferon-termelést, aktiválja a macrophagokat, a természetes ölősejteket, ennek a vírusfertőzések, a daganatos megbetegedések és az ízületi gyulladások kezelése területén számos pozitív eredményt tulajdonítanak.

Antimutagén hatás:

eddig ismeretlen hatásmechanizmussal véd a kémiai anyagok és a radioakítv sugárzás mutagén (mutációt, áttételesen rákot okozó) hatásával szemben.

Fájdalomcsillapítás:

ezt a hatását részben a morfin receptorok ingerlése, részben a morfin-szerű molekulák lebontásának gátlása révén fejtheti ki.

Antioxidáns hatás:

általánosságban az egészségmegőrzés szempontjából fontos kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága, mely a keringési rendszer és a központi idegrendszer optimális működéséhez járul hozzá.

Hangulatjavító:

ismert, hogy fokozza a szerotonin termelődését, így kedélyjavító hatással is rendelkezik.

A turmalin kristály különleges tulajdonsága, hogy hő hatására és dörzsölésre feltöltődik, polarizálódik. A kristály tengely irányában egyik végén pozitív, míg másik végén negatív töltést mutat. E tulajdonságát használják ki a turmalinban lévő ionrácsos összetevők (ionrács: az ionok szilárd halmaza) felszabadítására.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 33
Heti: 42
Havi: 657
Össz.: 103 428

Látogatottság növelés
Oldal: Mi a TURMALIN?
¤¤ WINALITE ¤¤ - Anionos termékek - © 2008 - 2019 - winaliteanionostermekek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »